Pôžička, Pôžička online

Rýchle pôžičky

04.03.2011 18:31

V dnešnej dobe sa môžete stretnúť is mnohými spoločnosťami, ktoré ponúkajú pôžičku prakticky ihneď a často od vás nechcú žiadne ručenie ani žiadneho ručiteľa. Nepozerajú sa tiež do registra důlužníků. A nezaujíma ich ani účel, na ktorý pôžičku využijete. Zaujíma ich iba, či máte stály príjem. Často sa dajú vybaviť len za pomoci telefónu alebo na internete.

Hodnoty týchto pôžičiek však nie sú tak vysoké. Tieto pôžičky tiež nie sú pre každého. Hodí sa len pre tých, ktorí si potrebujú v nejakej nečakanej a nepredvídateľné situácie požičať na vec, ktorú by si síce za normálnych okolností mohli vďaka ich príjmom ľahko zaobstarať, ale momentálne nemajú dostatok peňazí. Hodí sa teda naozaj len pri jedinečných situáciách, keď napríklad dotyčný potrebuje nutne kúpiť novú chladničku, ktorá sa mu náhle rozbila a on nemá aktuálne dostatok peňazí v hotovosti alebo na účte, alebo keď nejaký podnikateľ potrebuje ihneď peniaze pre dôležitú investíciu. 

Rýchla pôžička je svojím spôsobom synonymom k pôžičke bez registra, či pôžičke ihneď. Ide o to, že neprokazováním bonity klienta nahliadnutie do registra dlžníkov dochádza k ušetreniu času pri vybavovaní pôžičky, peniaze z pôžičky možno teda dostať do niekoľkých hodín, samotné vybavenie sa potom počíta na desiatky minút.

Rýchlosť pôžičky závisí od jej veľkosti

Rýchlosť vybavenia závisí na veľkosti pôžičky a na ochote poskytnúť čo najviac podkladov pre poskytnutie pôžičky ao potvrdenie dôveryhodnosti klienta. Vzhľadom k nenahlížení do registra ju poskytujú prevažne nebankové inštitúcie. Dá sa teda povedať, že ide o typ nebankové pôžičky. 

Predpokladom pre poskytnutie rýchlej pôžičky je predloženie dokladu totožnosti a dokladu o potvrdení príjmu. Pôžičku možno zariadiť online, cez telefón alebo osobne. Je teda vhodná pre všetkých, ktorým zamietli pôžičku v bankových inštitúciách alebo potrebujú peniaze naozaj narýchlo.

Späť

Vyhľadávanie

© 2011 Všetky práva vyhradené.