Pôžička, Pôžička online

Pôžičky pre ženy na MD

04.03.2011 19:20

Pôžičky pre ženy na MD poskytujú prevažne nebankové spoločnosti a sú určené ženám na materskej dovolenke. Vnútri sa dozviete viac o rôznych pôžičkách pre ženy na MD (materskej dovolenky).
Odchod ženy na materskú dovolenku

Ženy odchádza vďaka materskej dovolenky zo svojej stálej práce. Rodina tak stráca mesačný príjem ženy a náhradou jej je len žalostne malý rodičovský príspevok. Rodina potom môže zažívať docela krušné finančné časy. Aj vďaka novému bábätku výdavky rastú. Sú tu nové výdavky na očacení bábätka, plienky pre mininko, strava pre minimko, kočík atď Výdavky idú teda nahodení, ale príjmy sú naopak dolu. Rodina teda musit teda často brutálne šetri alebo môže využiť nejaké pôžičky napríklad pôžičky pre ženy na MD.

Materská dovolenka predstavuje nielen pre matku, ale aj pre celú rodinu obmedzený príjem. Navyše sa rodine dvíhajú výdavky na potomka. Aj cez to, že materská dovolenka predstavuje na jednu stranu krásne rodinné obdobie vychovávaní potomka, môžu nastať situácie, kedy budete nevyhnutne potrebovať nejaký finančný obnos.

Existujú inštitúcie, ktoré sa snažia pomôcť práve ženám na materskej dovolenke svojimi ponukami pôžičiek na vyriešenie finančnej situácie. Pre pôžičku pre ženy na materskej dovolenke postačí obvykle občiansky preukaz matky. Ak nie sú príjmy matky dostatočné, vyžadujú inštitúcie aj doklady o výške príjmu partnera. 

Inštitúcie poskytujúce pôžičku nazerajú väčšinou aj do bankového a nebankového registra dlžníkov a zisťuje, či je žena žiadajúci o pôžičku v insolvencii alebo nie. Výhodou týchto pôžičiek je rýchlosť vybavenia. Veľkosť požičiavanej sumy sa pohybuje väčšinou do jedného sto tisíc Sk so splatnosťou do niekoľkých rokov. Ďalšou výhodou je jej bez účelovosť, teda žena môže peniaze použiť podľa svojho uváženia.


Výhody pôžičky ženám na MD
+ Pôžičku dostanú aj ženy na MD
+ Peniaze na čokoľvek
+ Rýchlosť vybavenia pôžičiek
+ Nemusí byť potreba doklady preukazujúce príjmy

Nevýhody pôžičky ženám na MD
- Kontrolujú sa bankové a nebankové registre
- Spravidla bez ručenia majetkom alebo ručiteľom
- Pri nedostatočnom príjme matky sa vyžadujú doklady partnera

 

Späť

Vyhľadávanie

© 2011 Všetky práva vyhradené.